Pollastre a la cassola

On 24 juliol, 2012, in Receptes, by miquel66
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
  • 1 Pollastre. Preferentment tallat a octaus o a quarts. Per facilitar-ne la cocció.
  • 1 farcellet d’herbes
  • 1 branca de canyella
  • Oli d’oliva
  • Llard de porc
  • Sal i Pebre
  • 2 Cebes grans
  • 2 o 3 tomàquets
  • 1 Pastanaga
  • Brandi o conyac

 

Preparació

 

  1. Poseu un dit d’oli i dues culleres soperes de llard a la cassola.
  2. Salpebreu el pollastre.
  3. Poseu el pollastre a la cassola amb el foc ben fort. També poseu-hi les herbes i la branca de canyella que heu de partir en dos. Segons sigui el farcellet d’herbes, hi podeu afegir llorer o qualsevol altre herba que us agradi.
  4. Quan el pollastre començi a estar rostit, tireu-li al brandi per sobre i afluixeu el foc. No us espanteu si s’encén l’alcohol de la beguda, s’apagarà de seguida. Afluixeu el foc.
  5. Afegiu-hi: Les cebes tallades en quatre trossos, els tomàquets tallats per la meitat i la pastanaga en rodanxes.
  6. A foc ben suau, feu una cocció d’uns 25 min. De tant en tant, aneu girant els trossos de pollastre.

     

     

    Que vagi de gust!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *