Festa Quantal Quetzal – Ubuntu 12.10

Tal com marca la tradició, després de 6 mesos d’espera, a l’octubre de 2012 es farà pública la versió definitiva del GNU/Linux Ubuntu 12.10.

Per celebrar-ho, la comunitat de l’Ubuntu en català, de la qual en sóc coŀlaborador, organitzem una festa (Release Party). Aquestes festes són organitzades per tot el món pels grups locals (LoCo Teams) de l’Ubuntu.

En la pàgina al peu d’aquest escrit  hi trobareu informació sobre la festa que es celebrarà el dia XX de novembre a l’Espai Cultural Font de La Mina, Sant Adrià de Besòs. Aquest wiki és un document de treball de l’equip d’usuaris de l’Ubuntu en català i com a tal s’anirà modificant a mesura que tinguem els termes decidits i en marxa. A l’agenda hi ha les feines programades.

Torneu sovint a aquesta pàgina si us voleu mantenir informats sobre l’esdeveniment. Si voleu participar poseu-vos en contacte amb l’equip i/o uniu-vos a la comunitat d’usuaris de l’Ubuntu en català. Ja som un bon munt de gent!

https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Activitats/QuantalQuetzal

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>