Un nen, un portàtil.

T’agradaria coŀlaborar ajudant als més petits? Labdoo t’ho posa fàcil!

Un portàtil és una porta a l’educació, proporcionant als nens lliure accés a aplicacions educatives lliures i llibres electrònics a través d’Internet.

En els països més rics, cada any més de cent milions d’ordinadors portàtils molts d’ells que encara funcionen es substitueixen per altres de nous. Aquest número segueix en augment, però la majoria dels nens a les regions més pobres del món continuen sense accés a l’educació.

L’objectiu de Labdoo és utilitzar les eines de xarxa social descentralitzades per portar de manera eficient i sense fer malbé el mediambient, l’excés d’ordinadors portàtils equipats amb aplicacions educatives als nens del món en desenvolupament.

Uneix-te a Labdoo i utilitza les eines de xarxa social per portar un ordinador portàtil a un nen!

http://www.labdoo.org/ca

A més, com a usuari d’Ubuntu i coŀlaborador del projecte ubuntu.cat, em complau saber que a labdoo aposten pel programari lliure amb Edubuntu.

http://www.labdoo.org/ca/content/take-action

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>