Alternatives al Gmail

TUTANOTA

Tutanota és un correu electrònic encriptat i servei de calendari amb seu a Alemanya, sense publicitat i l’èmfasi en la privacitat. El compte bàsic és gratuït i inclou 1GB, amb comptes de pagament que tenen més funcions i emmagatzematge. També tenen les seves aplicacions pròpies per a Androide i iPhone.

Tutanota té una llicència GPL v3. Així doncs està creat amb codi obert, per tant els experts en seguretat poden verificar de quina manera el servei protegeix els correus electrònics.

Lloc web: Tutanota

Aplicació per a Android: Tutanota (FDroid)

Aplicació iOS: Tutanota

PROTONMAIL

Protonmail és un servei de correu electrònic amb seu a Suïssa sense publicitat i amb la màxima privacitat per als seus usuaris, finançat íntegrament per donacions i subscripcions. El compte bàsic és gratuït i inclou 500 MB, amb comptes de pagament que tenen més funcions i emmagatzematge.

Aquesta companyia ofereix una de les millors proteccions de seguretat del mon. Això és perquè totes les dades dels usuaris estan protegides per la llei Federal de Suïssa de Protecció de Dades (DPA) i l’Ordenança Federal Suïssa de Protecció de Dades (DPO), que els protegeix d’intrusions governamentals.

Un desavantatge de Protonmail és que no dona suport a l’accés IMAP o POP. Per tant, no podràs utilitzar aquest servei per centralitzar les teves adreçes de correu alternatives al seu interfície, ni hi podràs accedir a ell des de altres programes de correu.

Lloc web: Protonmail

Aplicació per a Android: Protonmail (uptodown)

Aplicació iOS: Protonmail

Mailfence

Mailfence és un correu electrònic enfocat a la seguretat i la privacitat. Aqeuesta companyia Belga ofereix un compte gratuït amb 500 BM per correus, 500 MB per documents online i 1000 events al calendari. Si voleu un pla de pagament per millorar les prestacions veureu que no és molt car.

Aquesta plataforma ofereix un xifrat de extrem a extrem de OpenPGP. D’aquesta manera les dades es xifren al sistema del remitent i només el destinatari previst ho pot desxifrar.

Aquest servei és més que un correu electrònic. Podreu utilitzar diferents eines: un pràctic calendari, un lloc on podràs guardar, compartir i editar tots els teus documents online, importat els teus contactes i crear grups per compartir informació de manera segura.

Com veieu Mailfence té molts avantatges i opcions. Potser un desavantatge és que no utilitza programari opens ource.

Lloc web: https://mailfence.com/

Un review (en anglès): https://restoreprivacy.com/email/reviews/mailfence/

Llista de ressenyes: https://blog.mailfence.com/es/resenas-de-mailfence/

POSTEO

Posteo és un servei de correu sense publicitat, màxima privacitat i alimentat íntegrament per electricitat verda. El servei és pagat pels seus usuaris. Posteo no té la seva pròpia aplicació pels mòbils, però pots utilitzar el seu servei amb la pròpia aplicació integrada del teu mòbil.

Lloc web: Posteo

FASTMAIL

FastMail és una companyia Australiana que ofereix correu privat enterament creat pels seus usuaris, sense anuncis ni rastreig de dades. Hi ha un període de prova gratuït, després de qual hi ha diferents serveis amb diferents tarifes i diferents quantitats d’espai al disc.

Lloc web: https://www.fastmail.com/

Aplicació per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fastmail.app

Aplicació iOS: https://apps.apple.com/app/fastmail-email-calendar/id931370077

SOVERIN

Soverin està ubicat a Holanda i ofereix correu privat inclòs domini personal i també opcionalment lloc web personal.

Lloc web: https://soverin.net/

THEXYZ

Thexyz és una empresa canadenca que ofereix correu empresarial molt conscient de la privacitat. Hi ha un compte bàsic a baix preu amb opcions de pagament per obtindre serveis professionals tals com MS Exchange i calendar sync. Els servei es pot utilitzar amb qualsevol aplicació per telèfon o ordinador que suporti IMAP (o Exchange si heu pagat la quota extra).

Lloc web: https://www.thexyz.com/

Aplicació per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.perrythexyz.com.perry2.thexyzwebmail

Aplicació iOS: https://apps.apple.com/app/thexyz-webmail/id741897892?ign-mpt=uo%3D4

Kolab Now

Kolab Now és un proveïdor de correu suís amb molts serveis extras dirigits als empresaris, calendari, compartició d’arxius, tasques i molt més. Hi ha un període de prova gratuït, després del qual cal pagar una quota per continuar utilitzant el servei.

mailbox.org

Dirigit per una família d’empresaris alemanys, mailbox.org ofereix correu, emmagatzemant d’arxius online i també online aplicacions com el calendari. Hi ha un període de prova gratuït d’un mes.

Lloc web: https://mailbox.org/en/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>