Alternatives al Google Chrome

Firefox

El Firefox és el navegador web independent més popular que hi ha. No és comercial, és lliure i el mantenen un munt de voluntaris.

Té una llarga llista de complements per ser instal·lats, ampliant molt més les capacitats del navegador. Aquí hi trobareu una llista dels complements recomanats per protegir-vos de les amenaces a la vostra privacitat dins la xarxa: https://switching.software/list/firefox-addons/

Web: https://f-droid.org/en/packages/org.mozilla.fennec_fdroid/

iOS Apps: https://apps.apple.com/app/firefox-private-safe-browser/id989804926

Complements: https://switching.software/list/firefox-addons/

Tor Browser

El Tor Browser és una versió modificada del Firefox. És una mica més difícil d’utilitzar que el Firefox original, però fa una feina més complerta per protegir la teva privacitat.

Aquest navegador s’esforça al màxim per reduir la quantitat d’informació que es enviada a les webs que visiteu, utilitzant els ordinadors dels voluntaris de la xarxa Tor per amagar les signatures del vostre propi ordinador. Això fa que sigui molt més difícil que companyies com Google o Facebook us puguin espiar, però això també fa que navegueu més lentament per internet donat que no us connecteu als webs directament.

Web: https://www.torproject.org/

Descarrega:

Per escriptori https://www.torproject.org/download/

Per Android: https://www.torproject.org/download/#android

iOS:https://apps.apple.com/app/onion-browser/id519296448

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>