Alternatives al Google Drive & Docs

Nextcloud

Nextcloud és un servei fàcil d’utilitzar que proporciona una sèrie de complements opcionals, com ara: emmagatzematge de fitxers, edició de documents, calendaris, contactes, videotrucades, xat de text. Podeu veure la llista completa de complements a la botiga d’aplicacions Nextcloud: https://apps.nextcloud.com/

Nextcloud és la plataforma de productivitat auto allotjada més popular amb una llarga llista de clients com per exemple el govern alemany que l’utilitza per a tots els negocis oficials.

El programari Nextcloud és de codi obert i gratuït, de manera que qualsevol propietari de un lloc web pot configurar el seu propi lloc web Nextcloud. Si no teniu cap lloc web però voleu utilitzar Nextcloud, podeu registrar-vos a un compte als llocs indicats més avall.

Un cop hagueu configurat un compte de Nextcloud, podreu utilitzar les aplicacions d’Android i iPhone per penjar fitxers o gestionar el vostre espai d’emmagatzematge. (Molta gent utilitza l’aplicació per penjar fotos des del seu telèfon).

Llocs Nextcloud: https://owndrive.com/https://indiehosters.net/https://disroot.org/en/services/nextcloudhttps://ocloud.de/product/nextcloud.htmlhttps://woelkli.com/en i molt més https://nextcloud.com/signup/

Aplicació per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextcloud.clienthttps://f-droid.org/packages/com.nextcloud.client/

Aplicació per iOS: https://apps.apple.com/app/nextcloud/id1125420102

CryptPad

CryptPad és una col·lecció d’eines de col·laboració de codi obert i adaptades a la privadesa. Us permeten crear documents, presentacions, fulls, enquestes i molt més, fàcilment al vostre navegador. Basat en el concepte de “coneixement zero”, ningú, excepte vosaltres (i a qui doneu les vostres claus d’accés), no podrà accedir a les vostres dades.

El servei és gratuït fins a un límit d’emmagatzematge determinat, amb comptes de pagament per a emmagatzematge addicional. Fins i tot podeu utilitzar el servei gratuït sense registrar-vos si voleu. Tanmateix, val la pena registrar-vos, ja que d’aquesta manera podeu mantenir els vostres documents permanentment en línia.

Lloc web: https://cryptpad.fr/

Per a iniciar-se: https://cryptpad.fr/pad/ (documents). https://cryptpad.fr/pad/ (full de càlcul). https://cryptpad.fr/slide/#/2/slide/edit/O8YJ1zczzmk-c6IePjGGfcFq/ (presentacions). https://cryptpad.fr/poll/#/2/poll/edit/jfhxFl+PD7HM5zguz0+NcUSN/ (enquestes).

Etherpad

Etherpad és un editor de text en línia que es pot utilitzar en col·laboració. Només heu de compartir l’enllaç a un bloc de notes i tots els implicats poden fer canvis en temps real.

Com que és de codi obert, hi ha moltes instàncies disponibles en línia. Totes funcionen sense registre ni inici de sessió.

Lloc web: https://etherpad.org/

Syncthing

Syncthing és un programa per sincronitzar fàcilment carpetes en dos o més equips. En lloc de carregar els fitxers a un servidor central per compartir-los, Syncthing envia fitxers directament d’un ordinador a l’altre.

Per fer-ho, Syncthing assigna un identificador a l’ordinador en què s’executa. Comparteix aquest identificador amb els teus amics o introdueix-lo als altres dispositius per sincronitzar carpetes. Després de la confirmació per els dos equips, els canvis en una carpeta se sincronitzen en temps real.

Lloc web: https://syncthing.net

Aplicació per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nutomic.syncthingandroidhttps://f-droid.org/packages/com.nutomic.syncthingandroid/

Aplicació per Windows: https://syncthing.net/downloads/

Aplicació per MacOS: https://syncthing.net/downloads/

Aplicació per Linux: https://syncthing.net/downloads/

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>