Alternatives al Google Forms

Serveis d’enquestes.

LimeSurvey

LimeSurvey és un programari d’enquestes de codi obert gratuït, que es pot utilitzar al lloc LimeSurvey.org, o bé podeu instal·lar-lo al vostre propi servidor si en teniu. La versió allotjada per si mateixa és totalment gratuïta, mentre que la versió allotjada per LimeSurvey es presenta en versions gratuïtes i de pagament.

Lloc web: https://www.limesurvey.org/

Nextcloud Forms

Si utilitzeu Nextcloud, l’extensió Formularis és una bona opció per crear enquestes i qüestionaris senzills. La informació i les respostes de l’enquesta es mantenen privades a la vostra instància de Nextcloud.

Lloc web: https://apps.nextcloud.com/apps/forms

Webform

Webform és un programari de formulari de codi obert gratuït, disponible tant com per allotjament propi com per a allotjament a Webform.com. La versió allotjada a Webform.com es presenta en versions gratuïtes i de pagament.

Lloc web: https://webform.com/

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>