Alternatives al Google Hangouts

Jami

Jami (anteriorment “Ring”) és una alternativa al Skype gratuïta i fàcil d’utilitzar, amb trucades de veu, videotrucades i missatgeria. És de codi obert i està dissenyat per respectar la privadesa dels seus usuaris, amb trucades que van directament d’un usuari a un altre sense utilitzar servidors. Ofereix a tots els seus membres un codi únic que poden compartir amb altres persones perquè puguin afegir-se mútuament al servei.

Lloc web: https://jami.net/

Aplicació per Android: https://f-droid.org/en/packages/cx.ring/

Aplicació per Apple: https://apps.apple.com/app/ring-a-gnu-package/id1306951055

Aplicació per Windows: https://jami.net/download-jami-windows/

Aplicació per MacOS: https://jami.net/download-jami-macos/

Aplicació per Linux: https://jami.net/download-jami-linux/

Jitsi Meet

Jitsi Meet és una aplicació gratuïta de xat de vídeo de codi obert creada per voluntaris. El podeu utilitzar a través del seu lloc web o a través de les aplicacions per a mòbils.

És extremadament senzill d’utilitzar: no cal registrar-se, només cal fer el nom d’una sala de xat i enviar l’enllaç a qui vulgui que s’hi uneixi. Si voleu, també podeu afegir una contrasenya d’accés.

Lloc web: https://jitsi.org/jitsi-meet/

Aplicació per Android: https://f-droid.org/en/packages/org.jitsi.meet/

Aplicació iOS: https://apps.apple.com/us/app/jitsi-meet/id1165103905

BigBlueButton

BigBlueButton és una eina de videoconferència professional centrada en l’ensenyament i presentació en línia. Com a tal, proporciona funcions especials com ara compartir diapositives, xat privat i de grup, comentaris sobre emoji, enquestes, sales de reunions i molts més.

Lloc web: https://bigbluebutton.org/

Una demo.: https://demo.bigbluebutton.org/gl/

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>