Alternatives al Google Keep

Voleu anotar quelcom?

Handwritten Notes

Handwritten Notes (literalment traduït: notes manuscrites) ofereix avantatges significatius en molts casos d’ús. Són ràpids, fàcils i lliures de distraccions. A més, podeu formatar i organitzar les vostres notes com vulgueu.

Per descomptat, no ofereixen còpies de seguretat, recordatoris automàtics ni funcions de cerca / compartició. Però això pot estar bé per a les vostres notes espontànies o a curt termini. A més, us pot ajudar a recordar millor les vostres notes.

Standard Notes

Standard Notes és una aplicació senzilla de notes de codi obert que es centra en la simplicitat. En crear un compte, podeu sincronitzar fàcilment les vostres notes entre dispositius amb xifratge d’extrem a extrem.

Els usuaris avançats poden estar interessats en la versió ampliada de pagament o allotjar el servidor de sincronització ells mateixos.

Lloc web: https://standardnotes.org/

Disponible per Windows, Mac o Linux: https://standardnotes.org/#get-started

Per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.standardnotes

Per iOS: https://apps.apple.com/us/app/standard-notes/id1285392450

Joplin

Joplin és una aplicació lliure* per prendre i fer tasques. Les notes s’organitzen en blocs de notes i es poden cercar, etiquetar, exportar i sincronitzar entre dispositius.

*Lliure: https://switching.software/articles/free-libre-open-software/

Lloc web: https://joplinapp.org/

Per Windows, macOS i Linux: https://joplinapp.org/#desktop-applications

Tant per Android com iOS: https://joplinapp.org/#mobile-applications

Nextcloud Notes

Si utilitzeu Nextcloud, l’extensió Notes és una bona opció per organitzar les vostres notes. Els podeu editar amb tots els clients de Nextcloud i moltes aplicacions de tercers.

Lloc web: https://apps.nextcloud.com/apps/notes

Aplicació per Android: https://f-droid.org/packages/it.niedermann.owncloud.notes/

Aplicació per iOS: https://apps.apple.com/app/cloudnotes-owncloud-notes/id813973264

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>